joi, 22 ianuarie 2009

Apendice matematic in sprijinul ipotezei mele


dati click pe imagine pt.a o mari

Read more!

marți, 20 ianuarie 2009

Precizari

Bine v-am regasit, am fost un pic ocupat dar am incercat totusi sa sintetizez in cateva randuri principiile modelului meu:
1.Orice punct din spatiu este centrul unei structuri de sfere concentrice S(-n),S(-n+1),...,S(0),...,S(n), unde n tinde la infinit.
2.Fiecare structura spatiala S(n) are un "timp propriu" T(n) astfel incat ceasurile din S(n) si S(n-1) nu sunt sincrone.
3.Orice eveniment fizic poate fi incadrat intr-un spatiu S(n), raza spatiului fiind determinata de "amplitudinea" acelui eveniment, adica de zona spatiala in care el produce efecte.
4.Am considerat ca viteza luminii c , este aceeasi indiferent de spatiul S(n)
5.Am aratat, pornind de la determinarile lui Hubble, ca exista o relatie de dependenta liniara a "timpului propriu " a une structuri, de rangul acelei structuri, iar Universul poate fi considerat "static", nu este necesar modelul "Big Bang" iar deplasarea spre rosu este datorata "dilatarii timpului", cand se prelucreaza informatii din structuri de rang din ce in ce mai inalt.
6.Cred ca "paradoxul Olbers" se explica prin faptul ca pentru noi,care suntem observatori intr-un spatiu de rang (r), spatiul de rang (r+n) din care informatiile pe care le primim vin atat de lent incat nu le mai putem prelucra, reprezinta limita Universului observabil.
P.S. Am reusit sa prezint mai sus cateva calcule matematice care vin in sprijinul teoriei mele.Daca dati click pe imagine,veti vedea relatiile mai mari. Deasemenea, va invit sa cititi articolul de mai jos referitor la acest subiect, chiar daca inca nu are coerenta corespunzatoare.Deasemenea, va invit sa cititi un articol in completare pe adresa http://spacesignals.blogspot.comDaca doriti sa va exprimati parerea, va invit la discutii pe forumul revistei StiintaAzi.ro: http://www.stiintaazi.ro/Forum/index.php?topic=938.0

Read more!

luni, 19 ianuarie 2009

S-a cristalizat ideea...

A trecut mai bine de un an de cand am scris aici ca am o ipoteza indrazneata privind structura Universului si o interdependenta timp-spatiu de alt gen decat cel prezentat in Teoria relativitatii si in lucrerile ulterioare. Acum cand este frig afara si stau mai mult in fata tastaturii am reusit sa compactez ideile si sa prezint si un minim de fundamentare matematica modelului meu. Sper ca in cateva zile sa v-il prezint in actuala forma pe blog.
P.S. Am gasit un site foarte interesant: http://www.stiintaazi.ro

Read more!